Lesaanbod sportcentrum marian

Spinning


Virtual Sport Indoor Cycling is de ultieme ervaring op het gebied van fitness. Vanaf nu kunnen Indoor Cycling lessen gegeven worden zonder dat daar een instructeur voor nodig is. Waan je in Londen, Parijs, Rotterdam of op de Alpe d Huez en volg de meest fantastische Indoor Cycling Lessen.

Neem plaats op de fiets, laat je benen het werk doen en ontdek de hotspots van nationale en internationale steden terwijl je wordt meegesleurd door opzwepende beats van de muziek. Fiets over de Londense Tower Bridge, onder de Rotterdamse Kubuswoningen en door de prachtige bergen van de Franse Alpen. Of wat dacht je van een etappe uit de Tour de France? De mogelijkheden zijn eindeloos! Een gediplomeerd en erkend instructeur geeft uitleg en aanwijzingen voor een complete Indoor Cycling workout.

Beleef het nu bij Sportcentrum Marian!!

Waar de beleving van een Indoor Cycling les normaal gesproken stopt bij de fantasie van de sporters gaan de video’s van Virtual Sport nog een stapje verder. De combinatie van opzwepende muziek, een virtuele instructeur en de realistisch gefilmde beelden zorgen voor een ultieme ervaring.