Lesaanbod sportcentrum marian

Powerplate


Vibrotraining: de training van de toekomst. Vibrotraining is een geavanceerd trainingsapparaat. Dit apparaat veroorzaakt door het instellen van tijd, frequentie en amplitude, trillingen door het gehele lichaam. Via rekreflexen reageert het lichaam op het vibrerende platform. U traint zonder extra belasting van pezen gewrichten en banden.

Werken met een Powerplate is snel en effectief. Zonder extra belasting en met geringe inspanning wordt er in een minimum aan tijd, maximaal resultaat geboekt. Ongeacht uw getraindheid spant u bij de juiste frequentie 100% van uw spieren aan en bouwt u dus snel en effectief spieren op. Door de verhoogde afgifte van groei-en herstelhormonen is de herstelperiode na de training aanzienlijk verkort. Het principe meer is beter geldt bij Vibro Training niet. Men voelt zich fitter maar hoeft niet intensiever te trainen. De meerwaarde van een Powerplate is een verbeterde trainingskwaliteit en effectiviteit waardoor juist korter getraind kan worden en men beter hersteld.

Powerplate is voor: afvallen, figuurcorrectie, verklevingen, cellulitis, versterking botweefsel, tegen stress, tegen stijfheid, soepele spieren en vervanging van uw les of training.