Lesaanbod sportcentrum marian

Combat Training


Combat is een groepsles op basis van bewegingen uit verschillende vechtsporten, waaronder karate, boksen en tai-chi. Dit betekent dat er niet alleen intensieve en explosieve, maar ook rustige en ontspannende bewegingen worden uitgevoerd, gericht op evenwicht, concentratie en coordinatie.

De combinatie van vechtbewegingen en fantastische muziek zorgt voor zowel een lichamelijke als een mentale uitdaging.

Combat verbetert uw conditie en leert u de meest eenvoudige en effectieve vechttechnieken. Verder heeft combat positieve effecten op coordinatie, evenwicht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid, vetverbranding en spierversteviging. Ook is deze activiteit een effectief middel tegen stress en heeft het positieve effecten op zelfvertrouwen,concentratie en welzijnsgevoel.

Voor wie is Combat?

Combat is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd en geslacht. Het programma biedt voor iedereen voldoende opties om op eigen niveau mee te kunnen doen. Ervaring op het gebied van vechtsport is dus niet nodig. Alle bewegingen worden in iedere les opnieuw uitgelegd en er wordt heel veel aandacht besteed aan veiligheid en techniek.

Conditie opbouwen voor de kickbokslessen?

Combat is geschikt voor deelnemers  van de kickbokslessen. Ben je gauw uitgeput tijdens de kickbokslessen. Je conditie gaat Sky-high met de combat lessen in combinatie met de kickbokslessen.